Boeken en betalen

1.  Boeken

Kan ik na het boeken de reis alsnog annuleren?

Het herroepingsrecht dat op inernet geldt is niet geldig voor reizen. Als u uw voetbalreis via mail of telefoon hebt geconformeerd, zijn de verschillende reisonderdelen al op uw naam gezet en daarom niet zomaar te annuleren. Als u onverhoopt toch uw reis na uw boeking wil annuleren vragen we u contact met ons op te nemen. De mogelijkheden om reisonderdelen te annuleren en geld terug te ontvangen van onze leveranciers kan per reis verschillen. We bekijken graag voor u de mogelijkheden.

Hoe kan ik een arrangement boeken?

Als u de gewenste voetbalreis via onze offertemodule heeft samengesteld kunt u er voor kiezen om direct te boeken of om eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen. Deze offerte krijgt u direct binnen en kunt u boeken door deze ingevuld naar ons terug te sturen per post, fax of e-mail. Elders op onze website wordt stap voor stap verder uitgelegd hoe een normaal boekingsproces verloopt.

Is het mogelijk de reis op het kantoor van Soccertravel te boeken?

Dat is uiteraard mogelijk. U bent van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam voor advies. Wij zijn aanwezig van van 9.00 tot 17.00 uur van maandag tot vrijdag.

Kan ik ook telefonisch reserveren?

Helaas is het niet mogelijk telefonisch te reserveren. Wij hebben een schriftelijke bevestiging ( per mail ) van uw nodig om al uw reisonderdelen in te boeken. Tevens is het  belangrijk geen fouten te maken in de door te geven persoonsgegevens, vandaar dat we vragen uw boeking via de website of door een ingevulde offerte aan ons door te geven.

Wat gebeurt er na mijn boeking?

Als uw online uw boeking hebt voltooid of bevestigend op onze offerte hebt gereageerd ontvangt u na uw boeking binnen 24 uur een bevestiging van uw boeking per mail In deze bevestiging worden ook alle gekozen vluchten, hotels en eventuele extra´s bevestigd.
Uiterlijk 14 dagen voor vertrek ontvangt u per e-mail de reispapieren van ons (PDF bestand) Hierin vindt u informatie als:

Bevestiging van de vlucht met aanwijzingen om in te checken op de luchthaven. Het gaat hierbij om e-tickets van de luchtvaartmaatschappij. u ontvangt dus geen vliegtickets in huis.

Bevestiging van uw hotel. U ontvangt een bevestigingscode en vouchers. U kunt ook bij het hotel inchecken op vertoon van uw paspoort (indien nodig kunt u ook de vouchers tonen).

Bevestiging van uw voetbalkaarten. We bevestigen uw boeking van de voetbalkaarten. De voetbalkaarten worden een dag voor de wedstrijd per koerier bezorgd in het hotel.

Komen er nog extra kosten bij de op de website weergeven prijzen?

Er komen geen extra kosten bij. De prijzen op onze website en in de offerte zijn netto prijzen.

2.  Betalen
 
Hoe kan ik betalen?

Als u online boekt kunt u direct via ons online betalingssysteem betalen via Ideal of met uw credit card. Als u bevestigend op een offerte van Soccertravel hebt gereageerd  ontvangt u van ons een factuur. Deze kunt u met behulp van internetbankieren naar ons over maken. In de factuur staat precies uitgelegd naar welk rekeningnummer u het bedrag kunt overmaken.

Wanneer dien ik te betalen?

Binnen 14 dagen na de ontvangst van de factuur dient u 50% van het factuurbedrag betaald te hebben. Het restbedrag dient 6 weken voor vertrek betaald te zijn. Wanneer u binnen 6 weken voor de wedstrijddatum boekt, is direct het gehele factuurbedrag verschuldigd.