Over Soccertravel

 Hoe zijn we begonnen

Het is voor voetballiefhebbers Jacky en Tuur allemaal begonnen in 2004 in Landsmeer bij het online reisbureau Tickets.nl. Als medewerker reserveringen binnengekomen en uiteindelijk opgeklommen in 2010 tot project developer voetbalreizen, zijn de zes jaren bij Tickets.nl een goede leerschool en springplank geweest voor het oprichten van een specialistisch online reisbureau, uitsluitend gericht op voetbalreizen.

In 2010 zijn Jacky en Tuur Soccertravel in Amsterdam begonnen. In hun jaren bij Tickets.nl is bij beiden het gevoel ontstaan dat er een goede markt is voor een voetbalreisbureau.

Inmiddels is Soccertravel uitgegroeid tot een vakkundig online reisbureau met een grote kennis op het gebied van voetbalreizen. Vele honderden cliënten hebben nu tot volle tevredenheid hun voetbalreis geboekt bij Soccertravel.

9 jaar ervaring in voetbalreizen

Dankzij onze uitstekende contacten met hotels, voetbalclubs en officiële touroperators in het buitenland bent u verzekerd van een zorgeloze voetbalreis tegen een zeer scherpe prijs.

Toekomst visie

Met de lancering van een geheel nieuwe website in Oktober 2013 willen wij van Soccertravel het voor u als voetballiefhebber zo eenvoudig en voordelig mogelijk maken de voetbalreis van uw dromen te boeken.